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European Cups Ranking System Explanation ECRS Ranking Comparison between nations in European Cups

domenica 4 gennaio 2015

Ability to equalize: a change to the threshold






The 66% threshold that I put in the ranking showed in the previous post about the equalizers were actually too much restrictive, because many significative results were excluded from the tables.
In the following tables, the threshold is reduced to 50%. This means that, to enter in the ranking, a team has to score or concede a "leading goal" a number of teams equal at least to the 50% of the matches played.
The matches are the same taken into consideration previously, as of the 31st of December.

Ability to equalize: in this ranking the leader is now Bayer Leverkusen, who conceded 11 times a goal that gave the lead to their opponents, and 8 times they were able to equalize it.
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Opponent's ability to equalize: Guimaraes and Malaga didn't concede any equalizer to the opponent teams, after having taken the lead 8 and 9 times, respectively.
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La soglia del 66% che avevo considerato nel precedente post riguardo agli equalizers era effettivamente troppo restrittiva, poiché molti risultati significativi sono stati esclusi dalla classifica.
Nelle due tabelle soprastanti, la soglia è ridotta al 50%. Ciò significa che, per entrare in classifica, una squadra deve avere segnato o concesso all'avversario il gol del vantaggio un numero di volte pari almeno alla metà delle partite giocate.
Le partite prese in considerazione sono le stesse del post sottostante, al 31 dicembre.

Abilità di pareggiare (prima tabella): in questa classifica la squadra leader è adesso il Bayer Leverkusen, che ha concesso 11 volte una rete che ha portato in vantaggio l'avversario, riuscendo però a recuperare per 8 volte.
Capacità di non concedere il gol del pareggio all'avversario (seconda tabella): il Guimaraes e il Malaga non hanno mai subito alcun gol del pareggio finora, dopo essere passati in vantaggio rispettivamente 8 e 9 volte.


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