Slideshow

European Cups Ranking System Explanation ECRS Ranking Comparison between nations in European Cups

venerdì 3 luglio 2015

Can you lose by 30 goals?

Yesterday, in a match of the 2015 Pacific Games, Micronesia Under 23 lost to Tahiti Under 23 by an astonishing 0-30 (first half 0-10).
The best scorer was Fred Tissot, who went in at the 65th minute and managed to score 6 goals.
Click on the image above to see the official match summary.

This is one goal away from the all-time largest victory in an international football match, set on 11 April 2001 by Australia, who won 31-0 against American Samoa.

Micronesia will play against Fiji (on Sunday) and Vanuatu (on Tuesday). Will new records be set?

Ieri, in una partita dei Giochi del Pacifico 2015, la nazionale Under 23 della Micronesia ha perso contro i pari età di Tahiti per 0 a 30 (primo tempo 0-10).
Il miglior marcatore è stato Fred Tissot, che è entrato al 65° minuto riuscendo a segnare ben 6 reti.
Cliccate sull'immagine sopra per vedere il referto ufficiale dell'incontro.

La partita si è fermata a un solo gol di distanza dalla più larga vittoria di sempre in un match internazionale, ottenuta dall'Australia, che l'11 aprile 2001 vinse per 31-0 contro American Samoa.

La Micronesia giocherà contro Fiji (domenica) e Vanuatu (martedì). Ci saranno nuovi record?