Slideshow

European Cups Ranking System Explanation ECRS Ranking Comparison between nations in European Cups

lunedì 6 luglio 2015

The largest score in national teams history

After having lost 0-30 against Tahiti, yesterday Micronesia Under 23 national team conceded 38 goals to Figi (scoring zero). This is the largest defeat in the history of international football matches.
The first half ended 0-21, and at the end of the match the referee granted an unreasonable six-minute injury-time.
The best scorer was Antonio Tuivuna, with 10 goals.
Micronesia will play tomorrow against Vanuatu, hoping not to be overwhelmed again.

Dopo aver perso 0-30 contro Tahiti, ieri la nazionale Under 23 della Micronesia ha subìto 38 reti dalle Isole Fiji (segnandone 0). Si tratta della sconfitta più larga di sempre nella storia degli incontri di calcio internazionali.
Il primo tempo è terminato 0-21, e alla fine dell'incontro l'arbitro ha concesso un incomprensibile recupero di 6 minuti.
Il miglior marcatore è stato Antonio Tuivuna, con 10 reti.
La Micronesia affronterà domani la nazionale di Vanuatu, sperando di non essere ancora sommersi di gol.